Bowls and Dishes | Serving up the good times!

Bowls and Dishes | Serving up the good times!

Persbericht van: 10 apr 2022

 

Bowls and Dishes producten zijn gemaakt om van te genieten: Serving up the good times! De natuurlijke houten serveerplanken en het handgemaakte aardewerk van Bowls and Dishes maken elke gelegenheid nét een beetje specialer.

 

Duurzaam hout

Voor de collectie van Bowls and Dishes wordt alleen hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. De series Puur Hout | Beuken, Pure Walnut Wood en Pure Rose Wood zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Voor de Pure Teak Wood lijn wordt alleen hout met een Indonesian Legal Wood certificaat gebruikt. De Pure Olive Wood lijn is gemaakt van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben.

 

Foodsafe

Elke plank van Bowls and Dishes is behandeld met een voedselveilige olie, waardoor uitdrogen en verkleuren langer tegengegaan wordt. Bovendien is deze voorzien van een foodsafe gravering met logo en houtsoort.

 

Handgemaakt aardewerk

Het aardewerk van Bowls and Dishes is afkomstig uit de aardewerkstreken van Portugal, Spanje en Turkije en is volledig met de hand gemaakt en beschilderd.

 

Combineer het servies met de verschillen houten serveerplanken om jouw etentje, lunch of borrel nét dat beetje specialer te maken.

 

Contactgegevens

Bowls and Dishes B.V.

Ordelven 5

5056 DC Berkel-Enschot

Nederland

Tel.  013 544 0144

 

Website: https://www.bowls-dishes.com

Webshop: https://webshop.bowls-dishes.com/Home.aspx

 


 

 


 

 

Meer persberichten ›