Paastafels decoreren met borrelplanken van Bowls and Dishes

Paastafels decoreren met borrelplanken van Bowls and Dishes

Persbericht van: 7 apr 2023

 

Pasen is een feest dat draait om familie, vrienden en lekker eten. Een mooi gedekte paastafel is daarom essentieel voor een gezellige sfeer. Serveerplaten zijn een belangrijk onderdeel van de tafeldecoratie en kunnen je gerechten er nog smakelijker uit laten zien. Bowls and Dishes biedt een breed scala aan mooie en functionele borrelplanken die perfect zijn voor jouw paastafel. Hier zijn enkele ideeën voor het decoreren van je paastafel met borrelplanken.

 

Kies voor een thema

Een leuk idee is om een thema te kiezen voor je paastafel. Denk bijvoorbeeld aan lente, boerderij of bloemen. Gebruik borrelplanken met bijpassende accessoires of kleuren om je tafel te decoreren. De borrelplanken van Bowls and Dishes hebben een grote verscheidenheid aan ontwerpen die perfect zijn voor elk thema.

 

Verschillende hoogtes en maten

Een ander idee is om te spelen met verschillende hoogtes en maten van de serveerplaten. Gebruik grote borden voor hoofdgerechten en kleinere borden voor bijgerechten of desserts. Zet de borden op verschillende hoogtes door gebruik te maken van een cakestandaard of een verhoogd plateau. Dit zorgt voor een interessante en dynamische uitstraling op jouw paastafel.

 

Mix en match

Je kunt ook verschillende borrelplanken van Bowls and Dishes mixen en matchen om een gezellige tafel te creëren. Combineer bijvoorbeeld verschillende materialen zoals hout, aardewerk en keramiek voor een speelse uitstraling. Of mix en match patronen en kleuren voor een unieke en opvallende tafeldecoratie.

 

Creatieve presentatie

Met borrelplanken van Bowls and Dishes kun je creatief zijn in de presentatie van jouw gerechten. Gebruik bijvoorbeeld een olijfhouten eierdop voor het presenteren van eieren of een olijfhouten etagere voor het presenteren van paaseitjes. Het zijn leuke en creatieve manieren om je gerechten op een originele manier te presenteren.

 

Conclusie

Borrelplanken zijn een geweldige manier om jouw paastafel te decoreren en je gerechten er nog smakelijker uit te laten zien. Bowls and Dishes biedt een breed scala aan mooie en functionele producten die perfect zijn voor jouw paastafel. Of je nu kiest voor een thema, verschillende hoogtes en maten, mixen en matchen of creatieve presentatie, de producten van Bowls and Dishes maken jouw paastafel compleet. Geniet van een gezellige paasviering met vrienden en familie en laat jouw tafel stralen met de mooie borrelplanken van Bowls and Dishes.

 


 

 


 

 

Meer persberichten ›