Waarom klant worden bij Bowls and Dishes een slimme keuze is

Waarom klant worden bij Bowls and Dishes een slimme keuze is

Persbericht van: 12 apr 2023

 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige en stijlvolle serveerplanken en servies, dan is Bowls and Dishes het merk voor jou. Bowls and Dishes staat bekend om zijn prachtige collectie servies, serveerplanken en kookboeken. Hieronder vind je vijf redenen waarom je klant zou moeten worden van Bowls and Dishes.

 

1. Kwaliteit en vakmanschap

Bowls and Dishes hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap en dat is duidelijk te zien in onze producten. Elk stuk servies en elk keukengerei is met de hand gemaakt door ambachtslieden van over de hele wereld. Dit zorgt voor unieke en authentieke producten met een hoge kwaliteit.

 

2. Stijlvol design

Het servies van Bowls and Dishes heeft een stijlvol en tijdloos ontwerp dat past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual lunch of een chique diner organiseert, Bowls and Dishes heeft het perfecte servies voor elke gelegenheid. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende stijlen, van rustieke aardewerk tot modern en minimalistisch.

 

3. Duurzaamheid

Bij Bowls and Dishes hechten we veel waarde aan duurzaamheid en respect voor het milieu. Daarom worden hun producten met de grootste zorg en aandacht gemaakt van duurzame houtsoorten zoals Indian Rose Wood, Pure Teak Wood en Pure Walnut Wood.

 

4. Praktisch gebruik

Naast het stijlvolle ontwerp zijn de producten van Bowls and Dishes ook praktisch in gebruik. Zo zijn de serveerplanken en schalen perfect voor het serveren van hapjes en gerechten tijdens een borrel of diner. Het keukengerei is stevig en functioneel, waardoor het gemakkelijk is om te gebruiken bij het bereiden van eten.

 

5. Persoonlijke service

Bij de klanten van Bowls and Dishes staan we bekend om onze persoonlijke service. Als klant word je altijd vriendelijk en professioneel geholpen en wordt er alles aan gedaan om aan jouw wensen en behoeften te voldoen.

 

Kortom, Bowls and Dishes biedt kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle, duurzame en praktische producten met een persoonlijke service. Wacht niet langer en word klant bij Bowls and Dishes om deze unieke producten te ervaren!

 

Neem contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@bowls-dishes.com of bel naar 013-544 0144. We helpen je graag verder!

 


 

 


 

 

Meer persberichten ›