Vacatures

Vacatures

"Ben jij uit het juiste hout gesneden...?"

Op dit moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

 

* Teamlead Operations (40 u / week)

Houd jij van logistiek en word je vrolijk van magazijnbeheer, het optimaliseren van processen en het ontwikkelen van teams? Heb je minimaal 5 jaar ervaring in magazijn logistiek? Als jij graag de leiding neemt en een sleutelrol wilt spelen als Teamlead Operations in een dynamische omgeving, dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

 

* Commercieel Project Manager (32 - 40 u / week)

Vind je het leuk om in een klein team te werken? Ben jij een goede regelaar en heb jij een goed geheugen? Zorg jij ervoor dat niet alleen de klanten blij zijn, maar ook je collega's? 3x JA? Lees dan snel onze vacature en laat ons weten dat jij de nieuwe collega bent die wij zoeken!

 

* Medewerker Vormgeving en Marketing (32 - 40 u / week)

Wie wil dat nou niet: Werken in een culinaire branche en meewerken aan een merk waar jijzelf en de klanten blij van worden! Je maakt bij ons onderdeel uit van een klein marketing team en je vindt bij ons veel afwisseling. Klik op bovenstaande link voor meer informatie en neem vandaag nog contact op!

 

* Creatieve vormgevingsstagiair gezocht (32 - 40 u / week)

Houd je van afwisseling? Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor vormgeving? Wil je deel uitmaken van een klein team en veel verschillende aspecten van het vormgevingsvak leren? 3 x JA? Lees dan snel onze veelzijdige vacature en kom erachter of deze stage jou op het lijf geschreven is!