Vacatures

Vacatures

"Ben jij uit het juiste hout gesneden...?"

Op dit moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

 

* Commercieel Project Manager (32 - 40 u / week)

Vind je het leuk om in een klein team te werken? Ben jij een goede regelaar en heb jij een goed geheugen? Zorg jij ervoor dat niet alleen de klanten blij zijn, maar ook je collega's? 3x JA? Lees dan snel onze vacature en laat ons weten dat jij de nieuwe collega bent die wij zoeken!

 

* Medewerker Logistiek en Productie (32 - 40 u / week)

Ben jij niet alleen een aanpakker, maar ook een goede order inpakker? En vind je het leuk om onze producten klaar te maken voor de verkoop, door te graveren, touwtjes of leertjes te knopen, of stickers te plakken? Houd je van afwisseling in je werk? Bekijk het filmpje en lees dan verder via de link

 

* Planner Inkoop (32 - 40 uur p/wk)

Ben jij goed in plannen en ben je oplossingsgericht? Vind je het leuk om leveranciers scherp te houden? Houd je ervan om nauw met meerdere afdelingen samen te werken?

Lees dan snel onze vacature en kom erachter of jij de nieuwe collega bent die wij zoeken! 

 

* Stagiair Grafische vormgeving en Marketing (32 - 40 u / week)

Wij hebben momenteel 1 stageplaats voor een HBO of MBO+ student Grafische vormgeving, CMD, of marketing. Je hebt al wel eerder met illustrator en photoshop gewerkt. Je leert bij ons hoe een webshop beheerd wordt, hoe je nieuwe producten op bol.com kan plaatsen en zorgt dat alle afbeeldingen up to date blijven. Ook help je mee aan nieuwsbrieven en social media uitingen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar vormgeving@bowls-dishes.com.